Susipažinkite su "Data.europa akademija", jūsų atvirųjų duomenų žinių centru

2023-03-23

Atvirųjų duomenų pasaulis nuolat keičiasi ir vystosi, todėl gali būti sunku neatsilikti nuo visų naujausių pokyčių. Laimei, yra puikus šaltinis, padedantis jums būti informuotiems apie naujausias atvirų duomenų tendencijas: data.europa akademija.

Kas yra "data.europa akademija"?

"Data.europa akademija" yra internetinė mokymosi platforma, kurioje suteikiama viena bendra prieiga prie įvairių atvirųjų duomenų mokymosi išteklių. Jai prieglobą teikia oficialus Europos duomenų portalas data.europa.eu.

Ką galite rasti "data.europa akademijoje"?

Akademija teikia įvairią mokomąją medžiagą, įskaitant e. mokymosi modulius, mokslinių tyrimų ataskaitas, internetinius seminarus ir priemones. Šie ištekliai apima įvairias atvirųjų duomenų temas, pavyzdžiui:

  • techniniai aspektai, tikralaikiai duomenys ir susieti duomenys;
  • teisinė politika, - konkurencijos teisė, licencijavimas ir dalijimasis ne asmens duomenimis;
  • duomenų vizualizavimas;
  • su atviraisiais duomenimis susijusi geriausia patirtis.

Kodėl verta naudotis "data.europa akademija"?

  • Tai vieno langelio principu veikianti tarnyba, kurioje rasite aukštos kokybės atvirųjų duomenų mokymosi medžiagą: viską, ko reikia, kad taptumėte išmanesni atvirų duomenų srityje.
  • Lengva naršyti: medžiaga suskirstyta į 11 teminių kursų, kuriuose pateikiama daugiau kaip 60 pamokų. Kursuose pažymėta, kokias temas jie apima: verslo, teisės, komunikacijos, kokybės, politikos, poveikio. Šis struktūrinis požiūris ir galingi filtrai leidžia lengvai rasti, ko ieškote.
  • Tinka visiems: nepriklausomai nuo to, ar esate naujokas, pažangus naudotojas ar ekspertas, rasite išteklių, pritaikytų jūsų kompetencijos lygiui. Kad ir kokia būtų jūsų patirtis, politikos sritis ar verslo sektorius, siūlomas turinys jums gali būti naudingas.

Akademija nuolat atnaujinama nauja medžiaga, todėl galite būti tikras, kad gaunate naujausią informaciją ir įžvalgas.

Apie naujieną

Autorius
https://digital-skills-jobs.europa.eu/node/7834
Skaitmeninė technologija, specializacija
Didieji duomenys
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Skaitmeninis ekspertas
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų