Išsakykite savo nuomonę: EK apklausa „Skaitmeninis švietimas ir įgūdžiai vietos lygmeniu“

2022-05-10

Regionų komiteto Socialinės politikos, švietimo, užimtumo, mokslinių tyrimų ir kultūros komisija (SEDEC) ir Europos Komisijos Švietimo, jaunimo, sporto ir kultūros generalinis direktoratas (DG EAC) parengė apklausą ir vietos bei regioninių valdžios institucijų prašo pasidalyti savo patirtimi skaitmeninio švietimo ir įgūdžių srityje.
 

Tyrimo tikslas

Apklausos tikslas – įvertinti vietos ir regionų valdžios institucijų patirtį skaitmeninio švietimo ir įgūdžių srityje, nes jos atlieka esminį vaidmenį įgyvendinant 2021–2027 m. skaitmeninio švietimo veiksmų planą ir užtikrinant jo tvarumą. Vietos ir regionų valdžios institucijos galės paaiškinti iššūkius ir galimybes, su kuriais jos susiduria užtikrindamos kokybišką, įtraukų ir prieinamą skaitmeninį švietimą ir įgūdžius visais švietimo ir mokymo lygmenimis, įskaitant formalųjį, savaiminį ir neformalųjį švietimą.

Apklausa turėtų užtrukti 15 minučių ir reikės užpildyti keturis jos skirsnius. Apklausa baigsis 2022 m. gegužės 23 d. Nepraleiskite progos išsakyti savo nuomonę!

© Europos Komisija

Apie naujieną

Autorius
https://digital-skills-jobs.europa.eu/en/latest/news/have-your-say-cor-survey-digital-education-and-skills-local-level
Skaitmeninė technologija, specializacija
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų