Prisidėkite prie įsipareigojimų! Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo svetainė yra nauja vieta skaitmeninių įgūdžių užtikrinimo įsipareigojimams

2022-10-21

Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo informavimo sistema yra nauja vieta skaitmeninių įgūdžių užtikrinimo įsipareigojimams skelbti! Susipažinkite su naujomis sistemos funkcijomis ir prisijunkite prie Europos pokyčius skatinančių asmenų bendruomenės kartu siekiant tapti įdomios naujos Europos skaitmeninės ateities lyderiais.

Jau dabar Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo svetainėje skalbiami įsipareigojimai skaitmeniniams įgūdžiams ugdyti. Visos organizacijos, siekiančios ugdyti skaitmeninius įgūdžius Europoje, gali prisijungti prie koalicijos pateikdamos įsipareigojimą Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo svetainėje. Veiklos gali būti įvairios: nuo darbo ieškančių asmenų mokymo, atvirųjų masinių nuotolinio mokymo kursų siūlymo mokytojams, vaikams skirtų programavimo pamokų rengimo arba pažangiausio IRT specialistų mokymo.   

Prisijunkite prie Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo koalicijos (DSJC) ir prisidėkite prie įsipareigojimų! Galite susikurti savo organizacijos paskyrą arba prisijungti prie esamos paskyros ir pateikti savo įsipareigojimą. Perskaitykite šį trumpą vadovą, kuriame sužinosite ko reikia, kad galėtumėte pateikti įsipareigojimą.

Kodėl prisiimamas įsipareigojimas?

Norint prisidėti prie įsipareigojimų, reikia prisijungti prie Europos pokyčius skatinančių asmenų bendruomenės, kurie įsipareigoja būti įdomios naujos Europos skaitmeninės ateities priešakyje. Be to, šie asmenys, naudodamiesi specialiu įsipareigojimo ženklu, bus aiškiai matomi svetainėje.

Pateikdami įsipareigojimą turėsite galimybę:

  • bendrauti su analogiškomis organizacijomis ir įvairių suinteresuotųjų subjektų partnerystėmis Europos lygmeniu išskirtiniame DSJC narių rate, pasitelkiant specialias bendruomenės grupes ir internetines sesijas;
  • pristatyti savo gerosios patirties iniciatyvas;
  • įrašyti savo organizaciją tarp kitų skaitmeninių įgūdžių lyderių savo sektoriuje.

Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo informavimo sistemos svetainėje įsipareigojusieji susitinka, keičiasi informacija ir nuolat atnaujina informaciją apie visas Europos iniciatyvas ir politikos veiksmus skaitmeninių įgūdžių srityje. Svetainėje pateikiama labai įvairi informacija ir ištekliai, derinami su interaktyviomis erdvėmis: viešosios ir privačiosios bendradarbiavimo ir tinklaveikos bendruomenės grupės.

Jei norite sužinoti daugiau, apie visą siūlomą vertę skaitykite čia.

Apie naujieną

Autorius
https://digital-skills-jobs.europa.eu/node/6957
Skaitmeninė technologija, specializacija
Dirbtinis intelektas
Kibernetinė sauga
Daiktų internetas
Didieji duomenys
Blokų grandinė
Mašininis mokymasis
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Skaitmeninis ekspertas
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų