2022 m. Saugesnio interneto dienos renginiai vyks maždaug 200 šalių

2022-01-28

Šiais metais Saugesnio interneto diena bus minima 2022 m. vasario 8 d., antradienį, ir vėl daugybė veiklų vyks visoje planetoje.

2022 m. jau 19-ąjį kartą organizuojamo renginio tema - "Kartu už geresnį internetą", jame dalyvaus daugybė suinteresuotųjų šalių iš viso pasaulio, susivienijusių tam, kad internetas taptų saugesnis ir geresnis visiems, ypač vaikams ir jaunimui.

Saugesnio interneto dienos iniciatyva yra pasaulinio masto akcija, kuri neapsiriboja vien vasario 8 d. vyksiančiais renginiais. Per daugelį metų Saugesnio interneto diena tapo svarbiu įvykiu interneto saugumo kalendoriuje. 2004 m. prasidėjusi kaip ES projekto "Saugios sienos" iniciatyva, kurią 2005 m. tinklas "Insafe" perėmė kaip vieną pirmųjų savo akcijų, dabar Saugesnio interneto diena peržengė savo tradicinę geografinę zoną ir yra švenčiama maždaug 200 pasaulio šalių ir teritorijų bei pasiekia milijonus žmonių visame pasaulyje.

Dalyvaukite kuriant saugesnį ir geresnį internetą

Sužinokite, kaip galite įsitraukti ir paremti iniciatyvą ne tik per Saugesnio interneto dieną, bet ir ištisus metus, o taip pat susipažinkite su daugybe išteklių ir priemonių, padėsiančių švęsti šią dieną. Kiekvienas žmogus - nuo jaunimo iki tėvų ar globėjų, mokytojų ar auklėtojų, politikos formuotojų, organizacijų ar pramonės šakų atstovų - gali prisidėti prie geresnio interneto pasaulio kūrimo ir palaikymo.

Peržiūrėkite renginio interneto svetainėje pateikiamą išteklių galeriją ir sužinokite, kaip galite padėti švęsti Saugesnio interneto dieną savo mokykloje, organizacijoje ar namuose ir įsitraukti skatinant saugesnį ir geresnį internetą!

Šventės metu taip pat būtinai patikrinkite renginio "Facebook", "Twitter", "LinkedIn" ir "TikTok" paskyras ir peržiūrėkite grotažymes #SaferInternetDay ir #SID2022, kad galėtumėte susipažinti su vykstančiomis diskusijomis.

Apie naujieną

Autorius
https://digital-skills-jobs.europa.eu/en/latest/news/safer-internet-day-2022-approaching-join
Skaitmeninė technologija, specializacija
Dirbtinis intelektas
Kibernetinė sauga
Daiktų internetas
Didieji duomenys
Papildytoji realybė
Debesų kompiuterija
Interneto svetainių kūrimas
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Skaitmeninis ekspertas
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų