Pateikite paraišką! Naujas DIGITAL kvietimas teikti švietimo programas pagrindinių technologijų srityje

2022-10-14

3-iasis kvietimas teikti paraiškas pagal programą „DIGITAL Europe“ paskatins švietimo programas bazinių skaitmeninių technologijų srityje. Paraiškas galima teikti iki 2023 m. sausio mėn.

Pagal programą „DIGITAL Europe“ paskelbtas naujas kvietimas teikti pasiūlymus „Specializuotos švietimo programos arba moduliai pagrindinėse pajėgumų srityse“ padės ES didinti savo skaitmeninius gebėjimus, nes bus remiamas bakalauro ir magistrantūros kursų plėtojimas tokiose skaitmeninėse srityse kaip kibernetinis saugumas, daiktų internetas, blokų grandinė, dirbtinis intelektas ir daugiadalykiaikursai, įgalinantys skaitmeninių įgūdžių turinčius ne IRT sektorių specialistus. 

Dabar paraiškas gali teikti ir konsorciumai!

Ar esate aukštojo mokslo įstaiga, mokslinių tyrimų centras arba novatoriškos įmonės, kuriančios skaitmenines technologijas? Šiuo kvietimu turėsite galimybę bendradarbiauti su aktyviais skaitmeninės srities subjektais ir išplėsti Europos švietimo sistemą, kurioje siūlomos pagrindinės skaitmeninės technologijos. 

Taip pat susipažinkite su informacijos apie 3-ąjį kvietimą suvestine, kurioje apžvelgiami tolesni veiksmai. Klausimus ir atsakymus apie 3-ąjį kvietimą galima rasti oficialiame Finansavimo ir konkursų portale. Šis tinklalapis reguliariai atnaujinamas.

Paraiškų pateikimo terminas – 2023 m. sausio 24 d. 17.00 val. Briuselio laiku.

Prisijunkite prie naujos Informacijos apie kvietimą dienos. „DIGITAL Skills 3 partneris“

Jei norite dalyvauti kvietime ir norėtumėte pateikti savo projekto idėją, 2022 m. spalio 20 d. Skaitmeninių įgūdžių ir užimtumo informavimo sistema tą tema rengia informacinę dienąApsilankykite renginio puslapyje, kuriame sužinosite jo darbotvarkę ir kaip jame dalyvauti.

Registracija jau pradėta!

Nepraleiskite jokios naujausios informacijos apie kvietimus teikti pasiūlymus pagal programą „DIGITAL Europe“ specialiame DIGITAL tinklalapyje.

Apie naujieną

Autorius
https://digital-skills-jobs.europa.eu/node/5630
Skaitmeninė technologija, specializacija
Dirbtinis intelektas
Kibernetinė sauga
Didelio našumo kompiuterija
Mašininis mokymasis
Debesų kompiuterija
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų