Renginys „Merginos ir technologijos“

2017-04-21

Balandžio 27 d. vyks renginys „Merginos ir technologijos“. Ši diena renginiui pasirinkta ne atsitiktinai – balandžio 27 d. yra tarptautinė „Merginos ir technologijos“ diena. Ta proga pasaulyje vyks daugybė renginių, kurių tikslas yra paskatinti merginas studijuoti ir sieti savo karjerą su informacinėmis technologijomis bei pabrėžti kompiuterinio raštingumo svarbą sėkmingai profesionalo karjerai įvairiose sektoriuose.

Merginos iš Vilniaus ir kitų Lietuvos miestų yra kviečiamos į šį renginį Holiday Inn Vilnius viešbutyje. Renginio metu bus galima stebėti virtualios bei papildytos realybės demonstracijas, bus pristatomi Robotikos olimpiados nugalėtojų projektai (šių projektų pristatymai bus transliuojami į įvairius Lietuvos miestus: Klaipėdą, Kauną, Alytų, Šiaulius ir Marijampolę). Taip pat vyks interaktyvios sesijos apjungiančios ITU vadovybę Ženevoje ir ITU regioninį biurą Kaire. 

Renginį organizuoja ITU, Kauno technologijos universitetas, Inovatyvaus moksleivių papildomo ugdymo tinklas, Nacionalinė skaitmeninė koalicija ir bendrovė „Microsoft“.

Kvietimą bei renginio dienotvarkę rasite čia.

Daugiau apie renginį ITU svetainėje.

Apie naujieną

Skaitmeninė technologija, specializacija
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Skaitmeninis ekspertas
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų